Premium støttetjenester

Kaspersky Premium -brukerstøtte over telefon er ikke tilgjengelig i noen regioner. Du vil kun kunne bruke Premium støttetjenester under et betalt abonnement.

Med Premium Support får du ekstra beskyttelse og bekvemmelighet, inkludert prioritert tilgang, ekspertinstallasjonstjenester, virussjekk og fjerning og PC-helsesjekk.

Ekspert installasjonstjenester

Når du har et installasjonsproblem på datamaskinen din, kan du ringe oss og Kaspersky-eksperten vil eksternt:

Egen linje for prioritetsstøtte

Prioritert tilgang til en premium supportagent via telefon eller chat. Kundetelefonsamtaler har høyeste prioritet (hopp over linjen). Chatteprogrammet som tilbys inkluderer funksjoner for fjernhjelp.

Ekstern administratorstøtte

Ett-klikks tilgang for å chatte med en førsteklasses støtteagent med ubegrenset fjernhjelp inkludert. Len deg tilbake og slapp av mens vi fikser det!

Ekspertvirussjekk og fjerning

Profesjonell fjerning av virus og spionprogrammer på alle Windows-enheter med en Kaspersky-applikasjon installert.

PC-helsesjekk tjenester

Under en helsesjekk vil våre eksperter utføre en flerpunktsinspeksjon for å sikre det høyeste beskyttelsesnivået og ytelsen av enheten.

For å bruke Kaspersky Premium Support Services, ring telefonnummeret som er tildelt landet der du kjøpte Kaspersky app Premium-abonnementet.